i

SCORAD er en godkendt sammensat score, som giver lægen mulighed for at evaluere sværhedsgraden af en patients eksem. En evaluerings-score er en hjælp for lægen til at styre og behandle patienten bedre. Denne nye applet tager hensyn til forskelle mellem tre hudtyper: hvid, mørk og asiatisk hud og giver mulighed for at tage fotos af signifikante læsioner. Desuden kan denne applet eksportere patientens data til en Excel eller Pdf fil for at arkivere den beregnede SCORAD i patientjournalen.

Under en konsultation giver denne applikation dig mulighed for hurtigt at evaluere og registrere dine patienters SCORAD under hvert besøg.

Du kan om nødvendigt klikke på illustrationerne for at give symptomerne en karakter (lys hud, mørk hud, asiatisk hud)


Du kan bruge dem til at ”træne” din patient i at genkende sine symptomer, hvis du ønsker det.

Denne applikation giver mulighed for at eksportere dine patienters globale SCORAD via e-mail for at udfylde deres journal.


Denne applikation giver mulighed for at eksportere data i html format (skal omdannes til .xls) hvis din patients SCORAD udgør et evalueringskriterium i en undersøgelse.


SCORAD-skemaet er oprettet og godkendt af European Task Force on Atopic Dermatitis.

Mærkerne SCORAD© og PO-SCORAD© er registrerede varemærker. Fondation pour la Dermatite Atopiqueer indehaver af og råder over den intellektuelle ejendomsret til SCORAD og PO-SCORAD App'en.
Værktøjet, SCORAD app'en og dens illustrationerne er udarbejdet med deltagelse af Pr Jean-François Stalder
Hvad angår kørsel af kliniske undersøgelser, er brugen af SCORAD værktøjet underlagt samtykke i "Dokument om anvendelse af SCORAD-værktøjet inden for rammerne af kliniske undersøgelser" og fremsendelse af den tilsvarende formular Kontakt venligst poscorad@gmail.com

Scorad Download
Et redskab til vurdering af eksem

All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Terms and conditions - Copyright © 2017 Foundation for Atopic Dermatitis. All rights reserved.