SCORAD on useita kriteerejä käyttävä hyväksytty arviointiväline, jolla lääkäri arvioi potilaan ihottuman vakavuusastetta. Sen avulla lääkäri pystyy seuraamaan ja hoitamaan potilasta paremmin. Ohjelman uudessa sovelluksessa huomioidaan kolmen ihotyypin erot: vaalea, tumma ja aasialainen iho. Sillä voidaan ottaa lisäksi valokuvia merkittävistä ihottuma-alueista ja lähettää potilaan SCORAD-tulokset excel- tai pdf-tiedostona tallennettavaksi potilastietoihin.

Tällä sovelluksella voit arvioida ja kirjata nopeasti potilaiden SCORAD-tulokset jokaisella käynnillä.

Voit käyttää tarvittaessa kuvia apuna oireiden vakavuusasteen arvioimiseksi (vaalea, tumma ja aasialainen ihotyyppi).


Voit halutessasi käyttää niitä myös potilaan "kouluttamiseen" eri oireiden tunnistamisessa.

Tämä sovellus tarjoaa mahdollisuuden lähettää potilaiden SCORAD-tulokset sähköpostilla potilastiedostoihin.


Tämä sovellus tarjoaa mahdollisuuden lähettää tiedot html-tiedostoina (muutettava excel-muotoon), jos potilaasi SCORAD on arviointikriteerinä jonkin tutkimuksen piirissä.


SCORAD on European Task force on Atopic Dermatitis –organisaation laatima ja hyväksymä ohjelma.

SCORAD© ja PO-SCORAD© ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä. Fondation pour la Dermatite Atopique -säätiö omistaa sovelluksen tekijänoikeudet ja käyttöoikeudet.
Tämä työväline, SCORAD-sovellus ja sen kuvitus on suunniteltu ja toteutettu professori Jean-François Stalderin avustuksella.
Kliinisten tutkimusten puitteissa SCORAD-sovelluksen käyttäjän täytyy hyväksyä "SCORAD-sovelluksen käyttösäännöt kliinisissä tutkimuksissa" ja lähettää asianomainen hyväksymiskaavake. Ota yhteyttä osoitteeseen poscorad@gmail.com

Scorad Download
Työväline arvioimaan ihottumaasi

All other brand names, product names, or trademarks belong to their respective holders. Terms and conditions - Copyright © 2017 Foundation for Atopic Dermatitis. All rights reserved.